Olin ystäväni kanssa pääkaupungissa humputtelemassa viikonloppuna! Hotellissa yötä ja silleen!Lähdettiin lauantaiaamuna, ja kierreltiin vähän alennusmyyntejä. Tungos oli tyrmistyttävä ja lamaannuttava. Ei puhettakaan, että olisi kyennyt tekemään jotain ostoksia...no, säästyipähän rahat.

Ilta oli kiva! Mentiin Juttutupaan kuuntelemaan Laura Sippolan ja kumppaneiden lauluiltaa. Huippuhyvää musaa ja muutenkin kiva meininki. Erityistä plussaa mukavannäköiset ja oloiset miehet, joissa meidän tätsyjen silmä lepäsi. Ja muutaman kanssa päästiin oikein juttusillekin!! Siitä jatkoimme toiveikkaina Storyvilleen, tarkoituksena oli tietty löytää elämämme miehet! Mutta yllättävää kyllä, tavoite ei toteutunut. Paikka oli täynnä vielä meitäkin vanhempia pukuherroja kravatit ojennuksessa. Ei se ikä siis sinänsä haittaa, mutta ne puvut ja se fiilis...kyllä farkut ja villapaita on sentään upea asu komean miehen yllä! Musiikki sielläkin oli sinänsä hyvää, bändi soitti mm. Stevie Wonderia ja rockiakn jazzstantardien lomassa. Mutta sitä pukumeininkiähän me ei kauaa katteltu, ja jatkettiin Zetoriin, ja sehän oli taas muuta toista! Sieltäkään niitä elämämme miehiä ei sitten löytynyt, mutta muuten oli ihan rentoa. Tai siis ehkäpä juuri siksi.

Hotellin aamupala oli ylellinen ja runsas, ja sen jälkeen teimme vielä pitkän ja rauhallisen kävelylenkin Kaivopuiston rannassa mahtavassa auringonpaisteessa. Kuljeskelimme Huvilakadiun kautta takaisin keskustaan ja mietimme, että asuuko näissä kausiissa taloissa oikeasti onnellisia ihmisiä. Toivottavasti! Kävimme vielä lattella istuskelemassa ja parantamassa maailmaa ja miettimässä parinmuodostuksen vaikeutta ennen kotiin paluuta. Olo on kuin olis ulkomailla käynyt. Tosi kiva reissu. Kyllä sen voimalla taas jaksaa arkea pitkän matkaa eteenpäin!