Ulkoilullinen viikonloppu lopuillaan. Perjantai-iltana olin ystävien kanssa teatterissa ja sen jälkeen analysointi-kuulumisten vaihto-maailmanparannus-yms-olusilla. Kivaa oli!

Lauantaina pitkä hiihtolenkki taivaallisen ihanassa auringonpaisteessa! Latu oli jäinen, mutta ei se mitään, pellolla oli tosi kiva vain työntää sauvoilla eteenpäin, liukua ja nauttia upeasta auringonvalosta. Kun vielä hiihdon jälkeen pääsin avantosaunaan, olo oli onnellinen, maailma ihana ja surut kaikki poissa!

Tänään olin muutaman ystäväni kanssa luistelemassa. Olen löytänyt uuden, tosi kivan talviharrastuksen. Lainahokkareilla oli älyttömän kiva kiitää jäärataa ympäri, ja taas sain hyvässä seurassa vähän parantaa maailmaa ja höpöttää sitä sun tätä. Kävellen luisteluradalle ja kotia, tunti luistelua, ja vielä äänestyspaikalle reippaasti askeltaen, niin jopa lihaksissa tuntuu, että jotain on tehty! Ihana tunne!

Pian keittelen kannullisen teetä ja asettaudun sohvannurkkaan seuraamaan ääntenlaskentaa. Toinen kierros taitaa tulla, mutta toisaalta, saattaahan se olla niinkin, että Tarja pääsee suoraan. Jännä on seurata!